Ať to padá !!!

TJ Dobřany - kuželky

Dobřany, Lipová ulice 672. Vchod přes parkoviště u bývalého lidového domu.

kuzelkydobrany@seznam.cz

Archiv článků

Vítězství v okresu

13.04.2016 07:17
Vítězem okresního přeboru pro hrací rok 2015/2016 se mnoha letech stává naše društvo TJ Dobřany B.

Konec sezony 2013-2014

29.04.2014 10:29
Konečně skončil i okres a obě družstva si mohou po nekonečné sezoně odpočinout až do podzimu, kdy vše vypukne znovu.
Krásný zápas od začátku až do konce. Všichn i naši zahráli nad 400. Domací však svou kuželnu znají dobře a využili každého našeho zaváhání. 
I přes celkový výsledek nebyl zápas nijak jednoznačný. V první dvojici o remíze rozhodly poslední hody. U domácí kuželkářky vyražení trepek do všech devíti. U hostujícího hráče pro změnu hromada puštěných a neschopnost dorazit dvě kuželky. Naštestí aspoň poslední kuželka byla udolána a remíza...
Vítězná šňůra pokračuje. Hned od začátku se našim podařil trhák.  I kdž se hosté snažili, tak na obrat to nestačilo a odjíždějí domů s prázdnou. Poslední tři kola naši bojovali se všemi třemi havlovickými družstvy a vždy zvítězili a tím získali velmi důležité skalpy.
 Vítězná šńůra našich áčkařů pokračuje. Byla to dřina, ale výhra o 15 kuželek a navíc venku se počítá. Jen tak dál!
Jak nazvat tento zápas jedním slovem? Kanár nebo propadák? Je jedno jak ho nazveme, prostě to nevyšlo. Musíme se otřepat a dát do příštích zápasů vše.
Po vcelku vyrovnaných výkonech našeho družstva pomalu, ale jistě rostl náskok nad hostujícím družstvem. Nejvyšší výkon však podal hostující Pavel Kučera, kterým hosty zachránil od kanára. dva body konečně zůstali nám a my se o ně nemuseli dělit, natož je soupeři odevzdat.
Další důležitá venkovní výhra po zasloužených krásných výkonech. Vydržte kluci a hrajte takto dál.
Zápas byl po celou dobu až na dva konečné výsledky celkem vyrovnaný. Vedení se přelévalo z jedné strany na druhou a do konce určitých duelů se nevědělo, jak to dopadne. Bohužel pro nás se dva duely prohrály o 3 kuželky a to rozhodlo o konečné remíze a dělbě bodů.
Záznamy: 1 - 10 ze 71
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>