Ať to padá !!!

TJ Dobřany - kuželky

Dobřany, Lipová ulice 672. Vchod přes parkoviště u bývalého lidového domu.

kuzelkydobrany@seznam.cz

Archiv článků

TJ Dobřany A vs Kdyně B

16.03.2013 14:12
Našim se v tomto kole vůbec nedařilo a spíše to vypadalo, jako když hrají na cizí kuželně. Hostům se naopak dařilo a odvažejí si dva body do Kdyně.
Už od začátku jsme soupeři ukázali, že hodláme domácí body uhájit a nedáme nic zadarmo.  Hostujícím hráčům nevyšla dorážka a my toho využili a postupně si udělali dostatečný náskok. Zasloužené body nám zůstali jako odměna doma.
Po vyrovnaném zápase, kde se skóre přelévalo z jedné strany na druhou hosté zabrali a udělali si dostatečný náskok. Díky lepšímu počtu sražených kuželek vítězí 6:10 z našeho pohledu a odvážejí si 2 body.
Na rokycanskou kuželnu jsme si jeli pro jasné body, ale soupeř nám hned od začátku předvedl skvělé výkony a tím nám srazil hřebínek. Bylo jasné, že body si budeme muset vydřít. I přes -47 kuželek před zadákem jsme doufali, že nám Honza ty body vydře. Po první padesátce, kde srazil manko na 8...
Domácí družstvo nenechalo nic náhodě a využilo zaváhání našich kluků. Tentokrát se jelo domů bez bodů.
Tentokrát se jednalo o velmi napínavý zápas s nejednoznačným průběhem. Rozdíl mezi tými byl vždy maximálně kolem 20 kuželek a rozhodovalo se posledními hody. Štěstí stálo naštěstí více na naší straně a vydřeli jsme výsledek 10:6 a body zůstali doma.

Zpravodaj 3. KLMA

25.02.2013 13:03
Dočasně jako záskok za Špagyho Vám drazí přátelé vkládám zpravodaj 16. kola 3. KLMA. Zápisy jsou zde.
Ze začátku zápas vypadal jednoznačně pro nás. Pak však soupeř zbaral a vyhrál individuální duely o pár kuželek a body se přelévaly. Zadák však zabral, udělal individuální body a udržel pozitivní skóre. Body zůstávají doma.
Už od začátku bylo vidět, že na Škodovku jsme si přivezli dobrou formu. Po čtyřech hráčích to bylo 0:8 a plus necelých 170 kuželek. Poslední dva museli jen udržet kladné skóre, což se podařilo a domů si vezeme zasloužené body.
Od začátku bylo jasné, že zápas bude vyrovnaný a vývoj tomu odpovídal. Vedení se přelévalo z jedné strany na druhou. Až, jako obvykle, Honza zabral a odskočil soupeři a tím zajistil zadákovi dostatečnou rezervu, kterou nakonec ani nepotřeboval. Body zůstávají doma.
Záznamy: 51 - 60 ze 71
<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 >>