Ať to padá !!!

TJ Dobřany - kuželky

Dobřany, Lipová ulice 672. Vchod přes parkoviště u bývalého lidového domu.

kuzelkydobrany@seznam.cz

Archiv článků

I přes sympatický výkon  našich hráčů body zůstávají v Dílech. Na této kuželně se celkově moc hostem vyhrávat nedaří.
Do Přeštic se vyhrávat nejezdí, to víme, ale chtěli jsme se pokusit o nemožné a body získat. Začátek zápasu se vyvíjel dobře a my p dvou hráčích měli náskok pár kuželek a 4 body. Třetí dvojice byla též dramatická a pro změnu jsme měli pár kuželek manko ale pořád dobrý poměr bodů. Druhá polovina...
I přes né příliš dobré výkony se nám díky ještě slabším výkonu soupeřů podařilo utrpět výhru. Snad už jsme si ty horší výkony vybrali a budeme se jen zlepšovat. Tedy jen ti, co to potřebují.
Další trochu nešťastná prohra o tentokrát 30 kuželek. I přes celkem podařené číslo to na domácí nestačilo.
Po prvních dvou hráčích se podařilo urvat všechny body a 5 kuželek náskoku. Vypadalo to, že by zápas mohl v obdobném tempu púokračovat, ale od tetího hráče se vše změnilo. Výkony 456, 448 a 438 poražených kuželek znamenaly dalších 6 bodů a celkem 186 kuželek náskoku. V  poslední dvojici...
Konečně se kuželna naklonila na stranu domácích, kteří podali skvělé výkony  a jasně přehrávají hosty z Plzně. Hosté též zahráli dobře, ale stačilo to pouze na dva dílčí body. Teď už jen tyto výkony minimálně udržet.
Zde to dle výsledku vypadá jak ocelkem jednoznačný zápas, ale průběh byl chvílemi velmi dramatický a boj o dílčí body se podobal přesýpacím hodinám. Nakonec se nám dařilo lépe srážet a body zůstali doma.
Po dlouhém půstu a komplikacích na naší kuželně jsme si konečně zahráli. V derby vyhrává jasně naše hostující družstvo i přes dva velmi slabé výkony. Jeden byl způsoben zdravotní komplikací a druhý zkratem hráče ( oba výkony však stačily k zisku dílčích bodů ).  Domácí uchránil od kanára...
Na tento zápas museli být povoláni 3 náhradníci z B družstva. Ebemu vyšel zápas tak, jak se od něj očekávalo. Zbytku náhradníků už zápas vyšel o poznání hůře a i díky tomu zůstali domácím dva body doma.
Městské derby se mělo odehrát na naší kuželně, ale z důvodu pokračující závady se zápas odehrál na CBčku. Zde se dařilo více domácím a uhájili tak oba body.
Záznamy: 31 - 40 ze 71
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>