Ať to padá !!!

TJ Dobřany - kuželky

Dobřany, Lipová ulice 672. Vchod přes parkoviště u bývalého lidového domu.

kuzelkydobrany@seznam.cz

Archiv článků

Další z nepodařených zápasů venku. I když bylo pár soubojů atraktivních a dramatických až do konce, tak zbytek byl buď propadák nebo trápení. Každopádně škodováci zaslouženě udrželi body doma.
I přes nikoli vysoké výkony jsme dokázali domací body uhájit a zlepšit si náladu po minulém zápasu.
Poslední kolo podzimní části bohužel body nepřineslo. Druhý celek přeboru dokázal, proč je na druhém místě.
Jediným slovem propadák. O začátku do konce zápasu se jednalo o zoufalé pokusy. Jediný kdo aspoń něco zahrál byl Ebe a ani ten nás od kanára neuchránil. Musíme rychle zapomenout.
Velmi kvalitní a do poslední dvojice i napínavý zápas. Díky kvalitním výkonům všech hráčů, jak domacích tak i hostí, nebylo do poslední dvojice nic rozhodnuto. Co je taky náskok 17 kuželek. Nakonec Ebe nejen že náskok udržel, ale i výkonem 472 p.k. i o dalších pár desítek nevýšil. Po krásném zápase...
Dle celkového výsledku to vypadá na jednoznačný zápas, kdy hosté mohli být rádi, že si neodvezli kanára. Začátek zápasu však vypadal zcela obráceně, kdy první hráč hostí zahrál 168 do plných. Konečně při nách stálo i trochu toho kuželkářského štěstí a doma jsme dokázali porazit více než 2500...
Další smolná prohra domácího mužstva. Dva slabší výkony domácích znamenaly prohru. Soupeř hrál až na jeden výsledek vždy nad 400 a to se prostě počítá.
Důležitá výhra našich áčkařů podržená bezchybnou hrou Otty Sloupa. Velmi důležité dva body si naši odvezli z Havlovic domů.
Zde jsme s body tak nějak počítali i když člověk přeci jen nikdy neví. Nakonec body zůstaly doma, jak jsme předpokládali..
Dle výsledku celkem jednoznačný výsledek. Naši se až na pár výjimek prostě nemohli najít a hostům se velmi dařilo. Bohužel, ale zaslouženě si odváží body domů.
Záznamy: 21 - 30 ze 71
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>