Ať to padá !!!

TJ Dobřany - kuželky

Dobřany, Lipová ulice 672. Vchod přes parkoviště u bývalého lidového domu.

kuzelkydobrany@seznam.cz

Archiv článků

Po skvěle zahraném zápase zůstávají další důležité body doma. Našim to dává trochu klidu do dalších zápsů, kdy nemusí hrát ve stresu z případného klesnutí na konec tabulky.
Na této kuželně se nám prostě nedaří. Hlavně, že jsme si neodvezli kanára jako při poslední návštěvě této kuželny. Dík za to patří Markovi. Dalším kdo potěšil svým výkonem byl Karel, který si hodil svojí první 400 při utkání.
Velmi důležitá výhra nad škodováky po velmi dobrých výkonech. Body se vezou k nám domů, kde mohou mít cenu zlata. Jen tak dál a pokračovat v těchto výkonech.
Městké derby proběhlo celkem dle očekávání. Jen kuželna jako kdyby byla zakletá. Během zápasu se děly věci, které snad nikdo nepamatuje. I přes tyto drobné, ale mnohdy obětěžující problémy, se nám podařil ozvítězit a udržet body na naší kuželně.
Na půdu soupeře jsme pro body nejeli, tak se dala šance zahrát i méně nasazovaným hráčům. Zápas dopadl dle očekávání výhrou domácích. Co se asi nečekalo bylo pokoření rekordu dráhy 2 na 50 hodů. Poprvé to bylo v kategorii mužů kdy  hráč Michal Lohr pokořil 8 let starý rekord o 1 kuželku a...
Po velmi slibném začátku, kdy Vojta porazil na naší kuželnu neuvěřitelných 477  kuželek, by nikdo nečekal, že konec celého zápasu bude jiný. Sice se udrželo číslo v plusu, ale žádné další body se už nedostavili. Bohužel prohra v důležitém zápasu.
Po velmi vydařené výkonu následovaly i zasloužené body.
Zápas dopadl tak, jak jsme předpokládali, že dopadne. Průběh měl však mnohem dramatičtější průběh než bychom chtěli. Někdo se při zápase trápil a někdo si naopak zvedl náladu. Hlavní jsou body, které zůstali doma.

8. ročník

12.01.2014 09:59
Dne 11.1.2014 proběhl 8. ročník memoriálu Josefa Silovského v dorážce na 2x25 hodů. Během memoriálu vládla dobrá nálada a soupeři se na plánech podporovali a dokázali vzájemně ocenit. Vítezem se stal Marek Smetana  s výkonem 141 p.k. Na druhém místě se umístil Michal Lohr s 141 p.k. Třetím byl...
Velmi důležité vítězství v posledním zápase tohoto kalendářního roku. Průběh celého zápasu byl velmi vyrovnaný, kdy se vyhrávalo vesměs jen o pár kuželek. Rozhodnout musela poslední dvojice, kdy Honza opět nezklamal a nejen, že udržel náskok dvou dřev, ale přidal dalších několik desítek...
Záznamy: 11 - 20 ze 71
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>